a a a
Aanmelden nieuwsbrief »

Werken bij de NAK


Werken bij de NAK is werken bij een vooruitstrevende organisatie waar kwaliteit voorop staat. Nieuwe werknemers worden door een team van enthousiaste collega’s vakkundig begeleid. Eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling worden bij ons gewaardeerd. De NAK biedt een marktconform salaris en goede opleidingsmogelijkheden.

Openstaande vacatures 

 

Je kunt je het gehele jaar door aanmelden voor onderstaande vacatures

Afbeelding

Traineeship tot keurmeester 
Ben jij het jonge talent naar wie wij opzoek zijn? De NAK heeft een ontwikkeltraject voor ambitieuze keurmeesters. Bekijk de vacature en ontdek of dit bij jou past. 
Benieuwd naar de ervaringen van onze trainees? >>

  

Afbeelding

Stage bij de NAK
Bezig met een studie en op zoek naar een uitdagende meeloop- of afstudeerstage? Bij de NAK ben je aan het juiste adres. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben jaarlijks stage- en afstudeerplaatsen beschikbaar. Bekijk onze stagefolder voor de mogelijkheden. 

 

 

Afbeelding

Seizoenmedewerker 
Jaarlijks zijn wij voor ons hoogseizoen in de periode augustus t/m november opzoek naar enthousiaste en gemotiveerde seizoenmedewerkers. Lees meer >>

 

 

Bekijk hier onze CAO. Deze is overeengekomen met het CNV. Wil je meer weten over werken bij de NAK? Bekijk dan ook eens ons jaarverslag

ComSi webdesign | Cookies & Privacy