a a a
Aanmelden nieuwsbrief »

Seizoenmedewerkers NAK

 

Afbeelding


Voor de periode augustus t/m november zoeken wij enthousiaste en gemotiveerde medewerkers voor de volgende functies:

AfbeeldingProductiemedewerker
Op het snijlaboratorium pit je pootaardappelen ter voorbereiding voor het aardappelonderzoek. Ben jij in staat om kleine motorische handelingen te verrichten? Kun jij secuur en geconcentreerd werken?

 

AfbeeldingMedewerker bevoorrading
Op afdeling monsterontvangst zorg je voor de bevoorrading en de afvoer van de aardappelmonsters. Je zet de aardappelmonsters klaar voor je collega productiemedewerkers. Ben jij in staat om zwaar fysiek werk te leveren en kun jij goed samenwerken in een team? Het is een pré als je in het bezit bent van een heftruckcertificaat.

AfbeeldingLaborant
Je onderzoekt zaaizaden en pootaardappelen op ziekten en afwijkingen. Je ondersteunt op het laboratorium. Een relevante opleiding, zoals MLO, of ervaring is vereist. Het is daarnaast een pré als je ervaring hebt met real-time PCR- en/of IF-techniek. 

 

Geïnteresseerd in één van de bovenstaande functies? Schrijf je dan direct in

Algemene informatie
Je werkt op basis van een nul-urenovereenkomst. Je standplaats is Emmeloord. De reguliere werktijden zijn van 08.00 tot 16.30 uur. Bij veel werkaanbod starten werkzaamheden soms om 07.00 uur en werken we soms langer door. Je bent fulltime beschikbaar voor de gehele periode (augustus t/m november). Ook is inzet op zaterdagen soms wenselijk. Dit gebeurt altijd in overleg.

Als je je aanmeldt voor het seizoenswerk bij de NAK, slaan wij je gegevens op in ons bestand. Wij nemen contact met je op als wij geschikte werkzaamheden voor je hebben.

Heb je vragen? Neem dan contact op met personeelszaken via email of via 0527-635400. 

ComSi webdesign | Cookies & Privacy