De functie

Als regiomanager ben je primair verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitvoering van onze wettelijke keuringstaak, de fytosanitaire-inspecties en (grond)monstername. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van alle dagelijkse werkzaamheden in de gehele buitendienst op vaktechnisch en procesmatig gebied. Je stuurt zowel op de kwalitatieve als op de kwantitatieve personeelsbezetting en geeft zowel mens- als resultaatgericht leiding aan een team van (senior) keurmeesters. Door heldere doelen te stellen draag je bij aan ontwikkelingen. Je geeft leiding op operationeel en tactisch niveau en werkt daarbij nauw samen met je vier collega regiomanagers en je werkt nauw samen met verschillende afdelingen. Je vertaalt operationele doelen en beleid naar uitvoering en andersom. Je organiseert, stuurt en bewaakt de werkprocessen. Van nature ben je een mensgerichte leider en zie je individuele behoeften binnen je team, deze breng je in lijn met de teamontwikkeling. Communicatie zit in je bloed, je bent klantgericht en een verbindende factor. Als regiomanager leg je verantwoording af aan de Manager Keuren.

 

Herken jij jezelf in de volgende punten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met verandermanagement en je weet hoe je medewerkers in het veranderproces meeneemt;
  • Kennis van mensgerichte leiderschapsstijlen en ervaring met coachend- en situationeel leidinggeven;
  • Digitale kennis en vaardigheden;
  • Vanuit je nieuwsgierigheid weet je wat er speelt in de landbouw. Daardoor snap je de seizoensgebonden hectiek en de dynamiek die dit geeft.


Wat bieden wij?

  • Functieschaal K, conform CAO NAK;
  • Een leidinggevende functie in een dynamische organisatie;
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een informele werksfeer.

Over de NAK

De NAK is de Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor zaaizaad en pootgoed van landbouwgewassen. Wij staan voor kwaliteit en onafhankelijkheid, waarmee we ons als onmisbare schakel in de sector neerzetten. Nieuwe ontwikkelingen zien wij als kansen voor het continu verbeteren van onze dienstverlening.

Als regiomanager van de NAK ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van de buitendienst en geef je leiding aan 15 tot 20 deskundige medewerkers.

Randweg 14
8304 AS Emmeloord

> 200 medewerkers

4 collega regiomanagers
± 15 collega’s binnen jouw team

24 verlofdagen en 12 adv dagen bij fulltime dienstverband

Pensioen wordt betaald door de werkgever

Ben je enthousiast (geworden) om als Regiomanager aan de slag te gaan en herken jij jezelf in de genoemde competenties? Solliciteer dan snel via onderstaande knop.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ad Fioole, regiomanager via 06-51191122 of Ingrid van der Bijl, personeelsadviseur via 06-23483574.

Bekijk onze CAO.