De functie

Afhankelijk van de ervaring start je als trainee keurmeester of direct als keurmeester. Als (trainee) keurmeester start je het eerste jaar met een NAK-breed opleidingstraject. Je leert tijdens dit jaar niet alleen de kneepjes van het keurmeestersvak in het veld, maar je leert ook door mee te werken met collega’s op het laboratorium en de klantenservice. Je volgt cursussen die je versterken in jouw rol en je hebt een digitale leeromgeving tot je beschikking. Kortom, de NAK biedt jou de uitdaging om jezelf te ontwikkelen tot een professional in de sector.

Als NAK-keurmeester ben je onze belangrijke schakel met de telers. Je komt op bedrijven voor de veldkeuring, monstername, partijkeuring en certificering. Je keurt zelfstandig diverse percelen volgens instructies. Je verwerkt data en verzendt de gegevens naar de NAK.

 

Herken je jezelf in de volgende punten?

  • Je beschikt over een functiegerichte opleiding, bijvoorbeeld MAS of HAS richting plantenteelt;
  • Je hebt van nature een gevoel voor het handhaven van regels en het opvolgen van instructies;
  • Jezelf blijven ontwikkelen is voor jou een must;
  • Je hebt ruime digitale vaardigheden;
  • Je hebt een goed kleur onderscheidend vermogen;
  • Je spreekt de taal van de teler en hebt een passie voor landbouw.

 

Wat bieden wij?

  • Een contract voor bepaalde tijd met intentie tot verlening in onbepaalde tijd;
  • Jaarlijks terugkerende werkzaamheden;
  • Aanloopschaal G of functieschaal H, conform CAO NAK.

Over de NAK

De NAK is de Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor zaaizaad en pootgoed van landbouwgewassen. Wij staan voor kwaliteit en onafhankelijkheid, waarmee we ons als onmisbare schakel in de sector neerzetten. Nieuwe ontwikkelingen zien wij als kansen voor het continu verbeteren van onze dienstverlening.

Nederland is nummer 1 exportland van pootaardappelen wereldwijd. Per jaar gaat 750.000 ton pootaardappelen de grens over. Onze keurmeesters voeren tijdens het seizoen alle keuringen uit die bijdragen aan de hoogwaardige kwaliteit van pootgoed en zaaizaad van het Nederlandse exportproduct. Wil jij hier ook aan bijdragen? Word dan NAK-keurmeester!

Randweg 14
8304 AS Emmeloord

> 200 medewerkers

15 collega’s in jouw gebied

24 verlofdagen en 12 ADV dagen bij fulltime dienstverband

Pensioen wordt betaald door de werkgever

Ben je enthousiast (geworden) om als Keurmeester aan de slag te gaan en herken jij jezelf in de genoemde competenties? Solliciteer dan snel via onderstaande knop.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hessel Kingma, regiomanager via 06-51048498 of Ingrid van der Bijl, personeelsadviseur via 06-23483574

Bekijk onze CAO.