Pak je kans bij de NAK!

Sta jij aan het roer van jouw ontwikkeling en weet je wat je wilt? Pak dan je kans bij de NAK.
Wij zoeken gedreven medewerkers en stagiaires die het verschil maken!

Goed werkgeverschap, eigen initiatief en persoonlijk ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Bij de NAK maak je jouw ontwikkelingswensen bespreekbaar. Wij bieden een marktconform salaris en goede opleidingsmogelijkheden. Gespecialiseerde en vakkundige medewerkers zijn onmisbaar als we continu willen verbeteren. Wat kunnen wij voor elkaar betekenen?

NAK-gebouw

Open sollicitatie

Staat voor jou de juiste vacature er niet tussen, maar ben jij wel een toegevoegde waarde voor ons? Misschien dat we dan toch wat voor elkaar kunnen betekenen.

Solliciteer bij ons via de Open sollicitatie.

We zijn op zoek naar

Regelmatig zijn wij op zoek naar keurmeesters voor in onze buitendienst en analisten en onderzoekers voor in ons laboratorium. Download deze flyer voor meer informatie.

Keurmeester

Houd je van vrijheid én verantwoordelijkheid in je werk? Heb je gevoel voor praktijk en regels? Heb je kwaliteitsbesef en een passie voor de landbouw? Wij zijn op zoek naar jong talent en mensen met ervaring en vakkennis voor onze buitendienst.

Analist

Heb jij affiniteit met de automatisering van laboratoriumprocessen en wil jij bijdragen aan de continue vernieuwing en optimalisatie hiervan? Wij zijn op zoek naar hbo’ers met ervaring in moleculaire technieken.

Onderzoeker

Hoe kunnen onze keuringen nog beter bijdragen aan een bloeiende pootgoedsector? Hier geef jij antwoord op. Wij zijn op zoek naar onderzoekers die onze kennis vergroten van de pootgoedketen. Je doet onderzoek naar kwaliteitsverbetering in de pootgoedkolom.

Lees meer >>
Lees meer >>
Lees meer >>

Ook kun je je het hele jaar door aanmelden voor het traineeship, stages en seizoenswerk.

Traineeship tot keurmeester

Ben jij het jonge talent naar wie wij opzoek zijn? De NAK heeft een ontwikkeltraject voor ambitieuze keurmeesters.
Bekijk de vacature en ontdek of dit bij jou past.

Stage bij de NAK

Bezig met een studie en op zoek naar een uitdagende meeloop- of afstudeerstage? Bij de NAK ben je aan het juiste adres. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben jaarlijks stage- en afstudeerplaatsen beschikbaar.
Bekijk onze folder voor de mogelijkheden.

Seizoensmedewerker

Jaarlijks zijn wij voor ons hoogseizoen in de periode van augustus t/m november opzoek naar enthousiaste en gemotiveerde seizoensmedewerkers.

Lees meer >>
Aanmelden stage >>
Lees meer >>

Onze CAO is overeengekomen met het CNV.

Wil je meer weten over werken bij de NAK?
Bekijk dan ook eens ons jaarverslag.