Ken jij de nieuwe collega(‘s) die we zoeken? Breng deze dan in contact met de NAK en ontvang
€ 2.000 bruto als deze kandidaat onze nieuwe collega wordt!

Hoe werkt deze regeling?

Deze regeling geldt voor kandidaten die nog niet bekend zijn bij de NAK en waarbij de intentie is om een dienstverband van een jaar of langer aan te gaan. Dan ontvang je € 1.000 bruto als de door jou aangebrachte medewerker langer dan 1 maand in dienst is oftewel zijn/haar proeftijd met een positieve beoordeling heeft doorlopen (op de loonlijst van de NAK).

Je ontvangt de andere € 1.000 bruto als de door jou aangebrachte medewerker na 6 maanden vanaf de indiensttredingsdatum nog in dienst is (op de loonlijst van de NAK).

Voorwaarden

 1. De nieuwe collega komt in de salarisadministratie op “loongroep vast”. Dit betekent concreet dat er een intentie is voor een dienstverband van een jaar of langer.
  a) Ter verduidelijking, de aanbrengpremie van € 2.000 wordt niet toegekend voor het aanbrengen van:
  i) tijdelijke medewerkers, bijvoorbeeld voor het laboratoriumseizoen of in de buitendienst
  ii) vakantie- en oproepkrachten;
  iii) uitzendkrachten, gedetacheerden en zelfstandigen (ZZP-ers).
 2. Voorwaarde is dat je zelf in dienst bent (op de loonlijst van de NAK) op beide uitbetalingsmomenten.
 3. De aanbrengpremie wordt samen met je reguliere salaris op je rekening gestort.
 4. Er is geen beperking op het aantal kandidaten dat je aanbrengt.
 5. Maak de aangebrachte kandidaat kenbaar bij P&O voordat deze gaat solliciteren: Mail de naam van de kandidaat naar werkenbijdenak@nak.nl en laat de kandidaat naar jou verwijzen in zijn/haar sollicitatiebrief.
 6. Voor het aanbrengen van tijdelijke medewerkers met een afgeronde MLO- of HLO-opleiding op het laboratorium ontvang je € 1.000 bruto op het moment dat deze medewerker tot het einde van het seizoen bij de NAK heeft gewerkt. De regeling geldt alleen voor de periode van het nacontroleseizoen.

Deze regeling is geldig vanaf 1 augustus 2022. NAK behoudt zich het recht voor deze regeling in te trekken of op onderdelen te wijzigen.

In alle situaties waarin bovenstaande aanbrengvoorwaarden niet voorzien, beslist de directie.